Yurt Halısı Nasıl Olmalıdır ?


Yurt Halısı Nasıl Olmalıdır ?


Yurtlarda, otellerde veya salonda, koridorda, merdivende duvardan duvara döşenir. Yurt halıları kullanıldıkları mekanda, odaya uyumlu ve gözü yormayan renklerle kolay temizlenebilir olmalıdır. Yurt halısı kullanıldığı alanları sıcak tutması, hijyenik ve kolay temizlenebilmesi ve kullanan kişilerin rahat bir şekilde hareket edebilmesi için önemlidir.

Yurt halısı fiyatları seçilen halının özellik ve kalitesine ve desene göre değişmektedir. Farklı renk ve desen seçenekleri vardır. Genel olarak yurt halısı nemlenmeye, kirlenmeye veya yıpranmaya karşı çok dayanıklıdır ve temizliği kolaydır. Kullanmaya ve güneş ışığına karşı renkler canlılığını her zaman korur, solma yapmaz.

Gaziantep Başpınar Sanayi Bölgesinde 2013 yılında Asalet Halı olarak ticari faaliyetlerine başlayan, bölgenin halı geleneğini ileri taşıyıp yurt halısı sektöründe öncü firma haline gelen Asalet Halı firması , Teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak hazırladığımız ürünler ile yurt içi ve yurt dışında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

E-BÜLTEN

Gelişmelerden anında haberdar olun !

Asalet Halı yaptığımız yeni gelişmelerden ve haberlerden ilk siz haberdar
olmak için hemen mail adresinizi E-bülten'e kayıt edin !

WhatsApp Destek
0 532 485 67 27